Parempia sähköautoja vuodelle 2023 – mitä maailmanmarkkinat tarjoilevat

Parempia sähköautoja vuodelle 2023

Hyundai Ioniq 5 -sähköauton ostajan kannattaa olla nyt tarkkana siitä mitä tilaa, sillä vuosimalli 2023 tuo mukanaan merkittäviä parannuksia.

Ioniq 5:een on voinut valita ajoakun energiasisällön kahdesta vaihtoehdosta. Vuosimallissa 2023 suuremman ajoakun energiasisältö kasvaa 77,4 kilowattituntiin. Tuota ajoakkua on käytetty jo aiemmin muun muassa Pohjois-Amerikassa myytävissä autoissa. Virallista WLTP:n mukaista toimintamatkaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta se on luultavasti yli 500 kilometriä. Lähde: Tekniikan Maailma

Hyundai Ioniq 5 2023

Volkswagen ID.6 tulossa – voi ajaa jopa 700km yhdellä latauksella

Täyssähköauto Volkswagen ID.6 on tulossa markkinoille vuonna 2023. Sille lupaillaan jopa 700 kilometrin toimintamatkaa yhdellä latauksella.

Volkswagen ID.6 tulee olemaan näillä näkymin porrasperänä ja farmarina tarjottava jopa 700 kilometrin toimintamatkalla varustettu täyssähköauto. Tätä joudutaan kuitenkin vielä odottamaan hetki, sillä sen julkaisuajankohdaksi on povattu vuoden 2023 loppupuoli. Asiasta uutisoi Autocar ja heidän lähteenä on toiminut Volkswagenin tuotekehityspäällikkö Frank Welsch. Lähde: Moottori

https://www.youtube.com/watch?v=Ite6m1IKlrs

Oletko kiinnostunut myös muista aiheista?

Ruotsin uutisia autoilusta: bilxperten.se tai ruotsalaisesta POP-musiikista popverket.se – ruotsalaisessa POP-musiikissa on aina menneiden vuosien aikana tapahtunut Suomea enemmän kansainvälisen mittakaavan julkaisuja, mutta miten on 2020-luvun tilanne?

Entä haluatko lukea silloin tällöin satunnaisia uutisia erilaisista suomalaisesta kaupungeista ja tunnetuista suomalaisista, siitä kirjoittelee citylehti.fi aina silloin tällöin. Ja jotain aivan muuta on tarjoamassa https://www.andromedia.fi sivusto, joka käsittelee horoskooppeja ja on aloittamassa vuoden 2022 lopulla vielä omat viikkohoroskoopit. Mutta jo nyt sivustolta löytyy paljon perustietoa horoskoopeista, aivan kuten sotahistoria.fi sivustolta löytyy tietoa suomalaisesta sotahistoriasta.

Ja kun vauhtiin eri sivustojen listauksessa päästiin, niin lopetetaan sitten oman hyvinvoinnin sivustolle eli www.hyvinvoinnintekija.fi joka tuo esille aiheita hyvinvointiimme liittyen.

Hyviä lukuhetkiä ja uusien asioiden löytämisestä oheisilta sivustoilta.