Kaksi uutta K-Lataus-asemaa sähköautoilijoille Sipooseen ja Lohjalle

Kaksi uutta K-Lataus-asemaa sähköautoilijoille Sipooseen ja Lohjalle

Sipoon K-Supermarket Basilikan yhteydessä oleva asema otettiin käyttöön viikonloppuna. Lohjan K-Supermarket Lempolan yhteydessä oleva asema aukeaa myöhemmin tämän viikon aikana. Molemmat asemat tarjoavat nopeaa suurteholatausta alueen sähköautoilijoille.

K-Supermarket Basilikan K-Lataus-asema Sipoossa on ensimmäinen Nikkilän alueella suurteholatausta tarjoava latausasema. Sijainti on ollut monen asiakkaan toiveissa. Asemalla on yksi 150 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jolla voi samanaikaisesti ladata kahta autoa. Lisäksi asemalla on kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on auki vuorokauden ympäri. 

”Latausasema on osa kaupan kokonaisvaltaista palvelua ja ollut suunnitelmissamme alusta lähtien. Ajan itsekin sähköautolla, ja sen lataaminen kaupassa käynnin aikana on helppoa ja joustavaa. Lisäksi julkiselle latausasemalle ja suurteholataukselle on selkeästi ollut tarvetta Nikkilässä”, kertoo K-Supermarket Basilikan kauppias Marko Liikonen

Lohjan asema palvelee myös matkantekoa

K-Supermarket Lempolan K-Lataus-asema Lohjalla on myös asiakkaiden paljon toivoma sijainti. Kauppa sijaitsee lähellä Turun moottoritietä ja Hankoon menevää tietä, ja palvelee siten paikallisten sähköautoilijoiden lisäksi hyvin myös matkantekoa. Myös Lempolan asema tarjoaa monipuoliset latausmahdollisuudet sähköautoilijoille. Asemalle tulee yksi 200 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, sekä kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on auki vuorokauden ympäri.

”Olemme innoissamme uudesta asemasta. Sen avulla palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin, vastaamme moneen asiakastoiveeseen sekä kehitämme vastuullista toimintaa”, kertoo K-Supermarket Lempolan kauppias Marko Saarela.

Luotettavaa sähköauton latausta jo vuodesta 2018

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoa vuodesta 2018 alkaen, ja tällä hetkellä verkosto kattaa 107 latausasemaa ympäri Suomen. Asemilla on 332 peruslatauspistettä ja 149 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa. 

”Vuonna 2022 K-Lataus-verkosto laajenee merkittävästi enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tänäkin vuonna tavoitteenamme on laajentaa pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sekä avata asemia sinne, missä kysyntää eniten on. Ilokseni toteutamme myös monia asiakastoiveita, kuten Sipoon ja Lohjan asemat”, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.

Lähde: K-Auto