Autoilua ja muuta

URHEILULLINEN, KÄYTÄNNÖLLINEN JA ELEGANTTI: UUSI AUDI Q5 SPORTBACK

Audi Q5 on todellinen katseenvangitsija, joka Audin Q-malleille tyypillisesti suorastaan huokuu voimakasta läsnäoloa. Suuret ilmanottoaukot reunustavat kahdeksankulmaista Singleframe-jäähdyttimensäleikköä. Led-päiväajovalot ovat vakiovaruste ja valittavana on myös Matrix-led-valoteknologia. Yhtenäisenä jatkuva olkalinja korostaa pyöriä ja quattro-nelivetoa. Vahvat ovien alalistat korostavat crossoverin rouheutta ja vakautta. Matkustamon ikkunalinja kurottaa matalana korin takaosaan saakka ja taittuu voimakkaasti alas, jolloin kolmas sivuikkuna kapenee voimakkaasti. Jyrkästi kallistettu takaikkuna ja silminnähden korkealle sijoitettu takapuskuri antavat Q5 Sportbackille erittäin dynaamisen ja voimakkaan ulkonäön. 

Jutun voit lukea loppuun meidän aikaisemmasta artikkelista.

Uusi iso Golf Variant – nyt ennakkomyynnissä pituutta kasvanut kansanfarmari, myös kevythybridinä

Volkswagen Golf Variantin ennakkomyynti alkaa vain muutama viikko sen ensiesittelyn jälkeen. Tämä kompaktin kokoluokan farmarimalli on digitaalisempi, dynaamisempi ja muuntautumiskykyisempi kuin ennen. Golf Variant tarjoaa nyt myös aikaisempaa enemmän tilaa. Variantin voimalinjoissa on ensimmäistä kertaa tarjolla myös uudenlaista teknologiaa kuten kolme eTSI-kevythybridiä ja kaksivaiheinen AdBlue-tuplaruiskutus TDI-dieselmalleissa. Suomessa uuden Volkswagen Variantin ennakkomyynti alkaa kahdella moottorivaihtoehdolla ja loka-marraskuussa Golf Variant -mallisto on jo laajentunut lähes täyteen mittaansa.

Lue tämä artikkeli kokonaan loppuun dynamic drivingin sivuilta.

UUSI AUTO TALVEKSI? MIKÄ ETTEI!

Talvi tulee ja talven mukana monen autointoilijan haaveet uuden auton ostamisesta tulevat ajankohtaiseksi. Uusi auto tekee talvella ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa ja on totta, että jotkut autot ovat turvallisempia kuin toiset ja että uudet autot ovat usein vanhoja autoja turvallisempia. Kelit ovat liukkaita ja kesärenkaiden vaihdon lisäksi tukeva ajopeli varmistaa, että et joudu ongelmiin kulkuneuvosi kanssa. Hyvät renkaat ja tukeva, kuljettajan käsiin sopiva ratti takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

Television mainosten maalaama idyllinen kuva uusista autoista pureutuu varsin pysyvästi monen kuluttajan mieleen. Mainosten otoksissa uutena kiiltelevät autot huristelevat läpi lumisten vuoristoteiden, turvallisesti ja ongelmitta. Tämänkaltaiset puuteriset mainokset saavat potentiaaliset autojen ostajat ja autonomistajat kuvittelemaan itsensäkin auton ratissa, ajelemassa Lappiin hiihtomatkalle, nauttimassa kauniin lumisista maisemista ja matkan mutkattomuudesta.

Lue tämä juttu loppuun suoraan autot ja liikenne sivuston jutusta.

IVECO esitteli kahdeksannessa Gasnam-konferenssissa visionsa maakaasusta ja vaihtoehtoisesta käyttövoimasta kuljetusalalla

VECO on edelläkävijä maakaasuteknologian saralla. Se näyttää muille tietä täydellä valikoimallaan ympäristöystävällisellä polttoaineella kulkevia ajoneuvoja, joita on myyty jo yli 35 000 kappaletta. IVECO oli yksi tilaisuuden pääosallistujista ja esitteli visionsa tulevaisuuden kestävästä maantiekuljetuksesta.

Lue tämä juttu loppuun laatukuljetuksen verkkosivuilta.