Uusi täyssähköinen PEUGEOT e-RIFTER on saanut Suomen hinnat ja ennakkomyynti on alkanut

PEUGEOT e-RIFTER on uusin tulokas PEUGEOTin sähköistyvään mallistoon. Se tarjoaa täyssähköisen vaihtoehdon niin seikkailijoille, harrastajille kuin perheille, jotka tarvitsevat autoltaan sekä tilaa että monipuolisuutta.  


TÄSMÄLLINEN SÄHKÖINEN VOIMALINJA

e-RIFTERistä löytyvät kaikki PEUGEOT RIFTERIn tutut ominaisuudet yhdistettynä 100 kW:n täyssähkömoottorin suorituskykyyn.

Sähköinen voimalinja koostuu 50 kWh:n akusta ja 11 kW tehoisesta kolmivaiheisesta ajoneuvolaturista. Akun lämmönsäätely mahdollistaa akun pikalatauksen aina 100 kW asti (80% latausaste saavutetaan 30 minuutissa). 11 kW:n julkisesta tai kotilatausasemasta akku on mahdollista ladata täyteen viidessä tunnissa. Toimintamatka PEUGEOT e-RIFTERillä on 280 km (WLTP-syklin mukaisesti mitattuna).


MONIPUOLINEN JA VARUSTELTU

e-RIFTERin monipuolisia käyttömahdollisuuksia arjessa sekä harrastuksissa tukevat sen 1 050 – 4 000 litran tavaratila sekä 750 kg vetomassa. Matkustamo on helposti muunneltavissa ja tätä edesauttavat muun muassa alas taittuva etumatkustajan istuin sekä kolme erillistä, tasaisesti alas taittuvaa ja kiskoilla liikkuvaa 2-rivin istuinta. PEUGEOT e-RIFTER on saatavana myös 7-paikkaisena mallin kummassakin koripituudessa (L1 sekä L2).

Uusi PEUGEOT e-RIFTER on aina hyvin varusteltu ja se saapuu Suomeen kattavana Allure Pack -varusteversiona.

Vakiovarusteisiin kuuluvat aina muun muassa digitaalinen i-Cockpit®-mittaristo, kattokaiteet, 8” kosketusnäyttö Mirror Screen -toiminnolla, tummennetut lasit, liukuvat sivuovet, käytännöllinen avautuva takalasi sekä useita turvavarusteita kuten Pack Safety Plus, joka sisältää laajennetun liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, kaistavahdin ja –avustimen, kaukovaloavustimen, automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän ja törmäysvaroittimen.

Lisäksi e-RIFTERin vakiovarusteisiin kuuluu äänikomentoja totteleva navigointi, jonka yhteydestä löytyvät sähköisen ajamisen infovalikot. Valikosta kuljettaja voi tarkastella kulutustilastoja, energiavirtoja sekä ohjelmoida auton viivästetyn latauksen alkamisajan.

Uusi PEUGEOT e-RIFTERin vie PEUGEOTin jälleen askeleen eteenpäin sähköisessä strategiassaan ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden valita. e-RIFTER on jo toinen PEUGEOTin täyssähkö tila-auto ja saapuu myyntiin PEUGEOT e-TRAVELLERin rinnalle. 

Uuden PEUGEOT e-RIFTERin ennakkomyynti on nyt alkanut ja mallin autoverolliset kokonaishinnat alkavat 39 349 eurosta. Ensimmäiset PEUGEOT e-RIFTERit tullaan näkemään Suomessa vielä vuoden 2021 loppu puolella.

Lähde: News Cision