Subaru Outback – luokkansa paras auto-ostos

Johtava yhdysvaltalainen ajoneuvojen osto- ja myyntimedia Autotrader on nimennyt Subaru Outbackin luokkansa parhaaksi auto-ostokseksi – ”Best New Cars 2020”.

Subaru Outbackin palkintokaapista löytyvät ennestään luokkansa turvallisemmalle autolle IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) -tutkimuslaitoksen myöntämä Top Safety Pick + -palkinto sekä Yhdysvaltojen ja Kanadan johtavien uusien ja käytettyjen autojen hintoja ja niiden jälleenmyyntiarvon kehitystä tutkivien Kelley Blue Bookin ja ALG:n ykköspalkinnot.

Analyysien mukaan Subaru Outback säilyttää arvonsa erinomaisesti ja omaa luokkansa parhaimman jälleenmyyntiarvon. Kelley Blue Book on tutkimuksissaan todennut, että Subaru Outback tarjoaa edullisimmat käyttökustannukset ensimmäisen viiden vuoden aikana.

Autotrader kerää tietoja ja suorittaa omat testit kaikista markkinoilla olevista autoista, auttaakseen kuluttajaa tekemään autokaupassa oikean valinnan. Tämän vuoden paras auto-ostos on Subaru Outback.

– Subaru omaa pitkät perinteet ja kehittää jatkuvasti autojaan. Kuten kaikki muutkin Subarun mallit, Outback yhdistää ajonautinnon sekä toiminnallisuuden seikkailunhaluisen elämäntapansa mukaisesti, Autotraderin päätoimittaja Brian Moody perustelee.

Subaru Outbackilla on erityinen asema myös Euroopassa ja mallin suosio kasvaa joka vuosi. Subarun omistajat ovat markkinoiden uskollisimpia ja tutkimukset osoittavat, että Subarulla on myös tyytyväisimmät omistajat.

– On erittäin hienoa huomata, että Outback jatkaa palkintojen valloittamista ympäri maailmaa. Mallin korkea turvallisuus, tekninen osaaminen ja laatu tuskin ovat maantieteellisiä. Outback on auto, joka on löytänyt juuri oikean kohderyhmänsä aktiivisessa perheessä, sanoo Subaru Nordic Ab:n tuotejohtaja John Hurtig.

Autotrader verkkosivustolla on yli kolmen miljoonan auton ajoneuvoluettelo 40 000 jälleenmyyjältä ja 250 000 yksityisomistajalta. Sivustolla vierailee yli 14 miljoonaa auton ostosta kiinnostunutta kuluttajaa kuukaudessa.

Lähde: MyNewsDesk