GOODYEAR YHDISTÄÄ VOIMANSA SÄHKÖISEN LIIKKUMISEN PIONEERIN UFODRIVEN KANSSA

Goodyear Tire & Rubber Company ilmoittaa strategisesta yhteistyösopimuksesta UFODRIVEn kanssa, joka on täysin digitaalinen, sähköautoihin keskittyvä autonvuokrausyritys. Yhteistyön tarkoituksena on parantaa sähköautokaluston suorituskykyä.

Yritykset tavoittelevat yhdessä mahdollisuuksia yhdistää niiden toisiaan täydentäviä liikkumisratkaisuja palvelualustaksi, esimerkiksi Goodyearin älykäs renkaiden valvontajärjestelmä ja Proactive Solutions -ratkaisupaketti sekä UFODRIVEn kehittynyt sähköisen liikkumisen eMobility-ohjelmisto.

Goodyear ja UFODRIVE tekevät myös tutkimuksia, joiden tavoitteena on optimoida autojen käyttö ja huolto sekä maksimoida siten energiankäyttö ja renkaiden vaihdon kustannussäästöt sekä minimoida autokalustojen hiilivaikutukset.

”Yhteistyö UFODRIVEn kanssa tuo meille ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa menestyksekkäitä Goodyear Total Mobility -autokalustoratkaisuja kuorma-auto- ja linja-auto-liiketoiminta-alueeltamme nopeasti kehittyvälle sähköhenkilöautosegmentille”, sanoo Goodyearin Hakan Bayman, President Goodyear Consumer Europe. ”Uskomme yhteiskäyttöpalveluiden kokonaiskysynnän kasvun jatkuvan tulevina vuosina painottuen etenkin kontaktittomiin ratkaisuihin.”

Vuonna 2019 lanseerattu Goodyear Total Mobility on autokaluston kokonaisratkaisu, joka yhdistää laadukkaat renkaat ja valikoiman tietopohjaisia valvonta- ja ennakoivia analysointiratkaisuja, joista kalusto-operaattorit saavat reaaliaikaisia suorituskykytietoja, myös paine- ja lämpötilatiedot.

UFODRIVE on kehittänyt sähköisen liikkumisen alustansa ja osoittanut alle kahdessa vuodessa sen toimivuuden tarjoamalla radikaalisti paremman autonvuokrauskokemuksen kahdeksassa maassa ja 17 sijainnissa ympäri Euroopan.

”Goodyearin kaltaisen liikkumisratkaisuja tarjoavan eturivin yrityksen kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta UFODRIVE pystyy laajentamaan missiotaan tarjota yhteiskäyttökalustoyrityksille saumattoman siirtymän sähköautoiluun”, sanoo UFODRIVEn toimitusjohtaja, CEO Aidan McClean. ”Sähkövallankumous kiihtyy, ja olemme iloisia siitä, että voimme yhteistyössä Goodyearin kanssa kehittää uraauurtavia ja ainutlaatuisia SaaS-ominaisuuksia, kuten kaluston hyödyntämisen maksimointia, energiansäästöjä ja optimoitua sähköistä reittiopastusta autokalustojen omistajille.”

Lähde: MyNewsDesk