Autoilun uutisia #2

Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä jo yli kolmannes

Volkswagen oli täyssähköautojen ylivoimainen markkinajohtaja marraskuussa 34,8 % markkinaosuudella. Marraskuussa Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä oli siis jo yli kolmannes koko markkinasta.

Lokakuun täyssähköautomarkkinan ykkönen Volkswagen jatkoi vahvaa suoritustaan myös marraskuussa. Volkswagenin täyssähköautojen markkinaosuus oli lokakuussa 26,2 % ja marraskuussa nousua oli lähes 10 %-yksikköä. Kaikkiaan Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin marraskuussa 93 kappaletta, ja mallikohtaisten rekisteröintien kärjessä olivat uusi ID.3 ja e-up!. Yhteensä marraskuussa rekisteröitiin 267 täyssähköautoa. Tammi-marraskuussa Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 756 kappaletta, mikä vastaa 23,7 % markkinaosuutta.

Lue juttu loppuun dynamic driving:in kotisivuilta.

IVECO julkaisee uuden palveluita ja kuljetusratkaisuja tarjoavan IVECO ON -palvelubrändin

Uusi palvelubrändi IVECO ON sisältää kokonaisen palveluiden ja kuljetusratkaisujen maailman, joka on suunniteltu optimoimaan asiakkaan tuottavuus ja kokonaiskäyttökustannukset sekä varmistamaan kuljettajan turvallisuus ja ajomukavuus ohjaamossa.

IVECO ON on luotu auttamaan asiakkaita tunnistamaan heidän liiketoiminnalleen sopivat räätälöidyt palvelut IVECOn alati laajenevasta palveluvalikoimasta.

IVECO edistää asiakaslähtöistä tarjontaansa IVECO ON -palvelun julkaisulla. IVECO ON on uusi yläkäsite, joka yhdistää integroitujen palveluiden ja kuljetusratkaisujen maailman auttaen asiakkaita hallitsemaan kalustoaan ja liiketoimintaansa tehokkaasti. Lisäksi IVECO ON auttaa asiakkaita olemaan kilpailukykyisempiä, tuottavampia ja kestävämpiä. Se on luotu helpottamaan valintaa IVECOn laajasta palveluvalikoimasta, joka on nyt kerätty ja järjestetty yhden kattopalvelun alle siten, että asiakas voi helposti tunnistaa juuri ne ratkaisut, jotka vastaavat hänen erityisiin tarpeisiinsa.

Lue tämä juttu halutessasi loppuun laatukuljetuksen verkkosivuilta.

BMW NOUSI AUTOALAN VASTUULLISIMMAKSI VALMISTAJAKSI DOW JONESIN SUSTAINABILITY INDICES -INDEKSISSÄ

BMW nousi Ajoneuvot (Automobiles) -kategorian kärkeen S&P Dow Jones Indices -yhtiön Dow Jones Sustainability Indices World and Europe (DJSI) -indeksin viimeisimmässä luokituksessa, jossa se sai 80 pistettä 100 mahdollisesta.

Vuonna 2020 arvioitiin yhteensä 39 autoteollisuuden yritystä. Tulokset osoittivat, että BMW on parantanut vastuullisuuttaan kaikilla kolmella arviointialueella (hallinto ja talous, ympäristö, sosiaalinen ulottuvuus).

”Ilmastonmuutoksen torjunta ja resurssien käyttö ratkaisevat yhteiskuntamme ja BMW:n tulevaisuuden. Tästä syystä olemme tehneet kestävyydestä ja resurssitehokkuudesta liiketoimintamme ydintä ja omaksuneet tämän lähestymistavan kaikissa toiminnoissamme. Mielestämme voimme muokata tulevaisuuttamme menestyksekkäästi vain näin, koska liiketoimintamallimme ja kestävä tapa toimia ovat meille yhtä ja samaa”, Oliver Zipse, BMW:n pääjohtaja sanoo.

Lue artikkeli loppuun meidän aikaisemmasta jutusta, johon pääset tästä.