BMW:n täysin uusi 2-sarjan Active Tourer: urheilullista mukavuutta

BMW lanseeraa uuden 2-sarjan Active Tourer -mallin, jonka uudistettuja sisätiloja voidaan käyttää monin tavoin. Ulkoasussa, moottoreissa, voimansiirrossa ja koriratkaisuissa on korostettu urheilullisuutta ajomukavuudesta tinkimättä.

Toimivuus, urheilullisuus ja tavallista huomattavasti laajempi vakiovarustelu tekevät uudesta 2-sarjan Active Tourerista aktiivisia käyttäjiä kiinnostavan auton. Markkinoille tulee kaksi ladattavaa hybridimallia ensi keväänä.

Viisipaikkaisen Active Tourerin sisällä on panostettu mukavuuteen pitkillä matkoilla. Uusittuja istuimia voi nyt säätää monin eri tavoin, ja niihin on saatavissa muun muassa säätöjen muistitoiminto, lannetuki sekä hierontatoiminto.

Mukavuuden ja urheilullisuuden tuntua pitkille ajomatkoille tuovat kevennetty ja jäykennetty rungon rakenne, pitkä akseliväli ja edeltävää leveämpi rengasväli. Ohjauksen tarkkuutta on parannettu päivittämällä etu- ja taka-akseleita. Luistonrajoitintoiminto lisää renkaiden pitoa ja suuntavakautta. Täysin uutta Active Tourerissa ovat integroitu jarrujärjestelmä sekä myös etuakselin ylimääräinen hydraulinen vaimennin.

Active Tourerin sisätilojen uusimisessa mallia on otettu BMW iX -lippulaivamallista. Ylellistä tunnelmaa luovat ohut kojelauta, kaareva näyttö, ”leijuva” käsinoja ja siihen integroidut ohjaimet. Käsinojan alla on säilytystilaa, ja sen edessä on reilusti tilaa juomille sekä matkapuhelimelle. Puhelimen säilytyspaikkaan voi tilata lisävarusteena myös langattoman latauksen.

Sisätilojen turvallisuutta on parannettu lisäämällä kuljettajan ja etuistuimella matkustavan väliin turvatyyny. Näkyvyyttä ulos parantavat uudelleen suunnitellut ovien reunukset. Muiden liikenteessä kulkevien turvaa lisää vakionopeuden säätimen jarrutustoiminto, joka reagoi nyt vastaantulevaan liikenteeseen vasemmalla käännyttäessä sekä jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.

Ulkomuodoltaan Active Tourer henkii urheilullisuutta etuosan munuaisenmuotoisella jäähdyttimen säleiköllä sekä matalilla etu- ja takaledivaloilla. Auton dynaamista siluettia korostavat vahvasti kallistetut A-pilarit, sivuikkunan pidennys, ohuet C-pilarit sekä oven pinnan tasolla olevat ovenkahvat.

Suomessa hybridimallien myynti käynnistyy ensi keväänä.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta:

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus.

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?